FAIL
Ja, idag skulle jag baka lussekatter. Men flickan är ju glutenallergiker så jag fann ett recept utan gluten och nu sisådär 4 timmar efter att jag påbörjade bakandet så kan jag konstatera att jag failade totalt. Det smakar ungefär som att du kör in en hel sked med mjöl i munnen. Sen vill jag även tillägga att bakpulver INTE är samma som jäst. Nej. Ska blir jättekul att förklara för familjen sen när dom kommer hem att ingredienserna jag köpte för 200 spänn som ingick i detta baket bara var att kasta. JIPPi
Detta är alltså efter att dom varit i ugnen. Det som är imellan är ägget
som jag "penslade på" som istället åkte ner imellan och blev stekt ägg.
Jag är butter. HEJDÅ
Detta är alltså efter att dom varit i ugnen. Det som är imellan är ägget
som jag "penslade på" som istället åkte ner imellan och blev stekt ägg.
Jag är butter. HEJDÅ
Kommentarer
Postat av: mam Lisa
Hej Bagerskan;) Bullarna såg inte så frestande ut tyvärr, kanske ska jag skicka en äkta saffransbulle så familjen får smaka? Fast det hjälper ju inte om flickan inte kan äta mjöl, förstås...
Postat av: Isabelle
försöka kan du ju! ;D...tror att det var deras konstiga "jäst"..hm..
Trackback