Sommaren är här! - iallafall för utlänningarna! ;)

Nu har äntligen sommaren kommit!! =D igår var det cirkus 30 grader i solen och underbart var det! Dock lite för varmt för min smak runt 16.00 tiden, jag hade bara en tunn klänning men dog typ ändå sen är det ju kul att man möter spanjorer med halsdukar, mössa och pälskappor xD haha..men det ska tydligen bli kallare nästa vecka.. Igår träffade jag iallafall Moa & Isabelle i Retiro och satt på en uteservering och svettades och drack sangria! Vi hyrde en sån där båt i Retiro också..och när vi klev ur var vi alla dyngsura! xD haha. Som tur är så torkade vi snabbt i värmen! ;D..Idag blire pciknick i Retiro!! :D..

Juste! Jag träffade en gör trevlig tjej från Finland igår och hennes kompis från lissabon. Dom satt och väntade på sina vänner i Retiro och jag väntade på mina. Vi bytte nummer o ska ses för en kaffe! Det är socialisering på hög nivå här vettni, haha! ;D


Isabelle i Retiro med en liiten sangria! ;)


roooooo!!! ;D....


I fredagskväll mötte jag förresten upp Moa och käkade middag! Det fina vädret började redan då och flickan var på kalas så jag var ledig! Mycket trevligt! Dock så var vi på ett svindyrt ställe..eller maten i sig var billig men 1 liter sangria kostade 14 EURO!!! (om man jämför fick vi betala 8 euro för 1 liter igår...) GALET!


Have a nice söndag! ;)

Kommentarer
Postat av: mam lisa

Jag lääängtar till Retiroparken !! :)

Kram mam

2010-04-11 @ 15:04:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0