TRÖTT

Fan va trött jag är. Igår var en lång och rätt intensiv dag. Först storhandlade jag, sedan åkte jag och hämta flickan, gjorde läxor, bad m.m. Sedan agerade jag chaufför för både mamman & flickan! Först skulle mamman till ett sjukhus på ena sidan stan för att hämta några resultat sedan skulle flickan (som klagat på magont) till ett sjukhus på andra sidan stan. Så det blev enormt mycket stadskörning igår! x) Jag har nu kört på exakt alla vägar som jag sa att jag definitivt ALDRIG skulle köra på här. Bra.

Det var en ganska underhållande eftermiddag ialalfall. Det absolut bästa var när vi skulle gå ner från sjukhuset. Vi var 8:e våningen och jag och mamman tog hissen medans flickan ville springa i trapporna. Sjävlklart kom vi ner först och vi hör henne komma. Mamman vinkar till mig att vi ska gömma oss och det gör vi...så hör vi att hon kommer och 1,2.3.. BUUU!!! -ropar mamman och hoppar fram..men bakom hörnet är inte flickan utan en man i 40års åldern i kostym som hoppar till och skriker - qué susto me has dado!!  ( gu vad du skräms! ) lite halvargt- Mamman skäms ju såklart och ber om ursäkt tusen gånger. Själv så började jag gråta av skratt. Gode gud, det var det roligaste jag sett.

Senare i bilen så hade jag parkerat och helt plötsligt kommer det en ENORM spindel ner från taket..typ 10 cm i diametern. Jag, som aldrig varit rädd för spindlar  ( vad jag vetat) drabbas av halvpanik och börjar skrika som en liten tjej..men denna spindeln var ju ENORM! Mamman & flickan börjar istället garva åt mig medans dom tar bort spindeln! x) Kul dag igår alltså! :P

Just nu sitter jag och försöker vakna med hjälp av kaffe + Lady Gaga. Ska precis iväg och köpa tonfisk åt mamman xD ( hon ska ha en viktig middag ikväll) och sedan ska jag till skolan! Såå smell yaa läteh!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0