Here I am, baby!

Hejhejhallå!

Ja då var man tillbaka i madrid igen. Har precis spenderat 45 minuter med att enbart starta min dator och logga in på blogg.se så jag är lite irriterad. Iallafall så kom jag hit igårkväll och möttes av glada miner! flygresan var dock hemsk, 1 timme försenat i Bryssel för vi väntade på en annan passagerare..som aldrig kom......... och dessutom så när vi landat i Madrid så hittade jag inte till rullbandet där min väska var. Helt plötsligt var alla passagerare borta och bara jag stod där i en lounge. xD..så jag hoppade fram till två flygvärdinner som sa att jag var i fel sal. Lyckat. Jag fick iallafall min väska till slut. När vi kom hem så överlämnade jag julklapparna jag hade med mig och dom blev jätteglada, jag fick också massa fina julklappar. Strumpor, pjamas, nattline och 2 veckors gratis gymmande! Halleluja. Ni får se imorgon, orkar inte ladda upp bilder nu.

Jag är helt sjukt trött eftersom mamman & pappan jobbar idag och imorgon så är jag själv hela dagarna med flickan som inte börjar skkolan förens på måndag. Så idag har jag lekt, gjort läxor, kollart på film, gjort en snögubbe (ja snön har kommit hit med), spelat spel, läst, varit på balett och sedan åkte vi till pappans kontor för att hämta honom och därefter hem, badat flickan, lagat mt och nu sitter jag här *puh*. Lång arbetsdag 9.00-22.0.. menmen flickan är iallafall heöt plötsligt mycket trevligare mot mig vilket e väldigt skönt. hoppas det håller i sig! :)

nu ska jag duscha, socialisera och sedan sova <3


Kommentarer
Postat av: T-P

Joru, så är livet ibland. Men det är bra att komma igång. Själv förbereder jag mammas ankomst med städning! samt västerbottenostpaj med krabba, räkor och lax. Imorgon blir det kombibricka igen oxfile och fläskfile samt sparris, färska rödbetor, champinjoner, palsternacka (mums) och kanske vin (hehe). Tennis och hårlklipp. Fortfarande o,5 m snö och väldigt kallt.

Ha de!

T;-) P

2010-01-08 @ 12:02:03
Postat av: T-P

Hallå eller, ner kommer nästa blögg inlagg?

Fortsatter inte denna herringa hestorien?

Snart kommer en trötter och hongriger jenta hem från stoorsta´n.

T;-))

2010-01-08 @ 17:52:42
Postat av: mam Lisa

Hej! nu är jag tillbaka; trött, hungrig och förvirrad! Men nu vankas det krabba och andra godsaker så kanske livet är värt att leva trots allt ;) kram Mam

Kan vi skypa imorgon? När?

2010-01-08 @ 21:00:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0